Άτυχος ο Νίκος Παπανικολάου : Στοπ από τον γιατρό με Marouan Toutouh!

Ένα εναέριο γόνατο που έκοψε τον Νίκο Παπανικολάου στο ζυγωματικό ήταν η αιτία για να διακόψει στην Ολλανδία ο γιατρός την μάχη του με τον πολύπειρο Μαροκινό Marouan Toutouh στο πλαίσιο της διοργάνωσης 'Kickboxing Fearless'.

Διαβάστε όσα έγραψε ο αθλητής για το ματς:

«Εχθές βάλαμε τα δυνατά μας και σταθήκαμε επάξια κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αθλητή που πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα ρινγκ παγκοσμίως.

Δυστυχώς όμως στο άθλημα μας μία στιγμή μπορεί να αλλάξει πολλά και το παραμικρό λάθος μπορεί να σταθεί μοιραίο όπως και έγινε.
10 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο γύρος ένα εναέριο γονατο έσκισε το ζυγοματικό μου και παρά την θέληση μου να συνεχίσω το παιχνίδι ο γιατρός δεν το επέτρεψε και διέκοψε τον αγώνα.

Τίποτα δεν τελείωσε και στο μέλλον θέλω να ξανά μπω στο ρινγκ με τον συγκεκριμένο αθλητή και να δώσουμε την μάχη που μας αρμόζει.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο Νάσο Αργυρόπουλο για την ευκαιρία που μας έδωσε , καθώς και σε όλο τον κόσμο που με στηρίζει και μου στέλνει μυνήματα για να δει πως πήγαμε. Δ

Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, αλλά το ενδιαφέρον όλων σας είναι η δύναμη μας ειδικά σε παιχνίδια μακριά από την χώρα μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Τελος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου Γιώργο Μουστάκη που είναι δίπλα μου, με στηρίζει και καταφέραμε να φτάσουμε εδώ .Τιποτα δεν τέλειωσε αυτο είναι μόνο η αρχή όπως λέει και ο ίδιος άλλωστε ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει ποιο δυνατό!»

πηγη:http://www.ufight.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.