Θα αστειεύεστε!!-Ο πόνος των υψηλόμισθων -Γιάννης Κερνάει...-Don't Box Out-Πολύ γέλιο...

Γενικό Lockdown; Θα αστειεύεστε!!

"Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται συνήθως επαναλαμβάνεται ως φάρσα". Κάτι ξεκίνησαν να ψελλίζουν διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες για γενικό lockdown. Καλά δεν τους έγινε μάθημα η οικονομική καταστροφή από το 1ο Lockdown που για να καλύψουν τις ελλείψεις σε ΜΕΘ των νοσοκομείων πανελλαδικά έκλεισαν όλη την χώρα; Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι… Πάνω απ’ όλα η υγεία μας. Αλλά δεν μπορεί να κλείνεις και να στραγγαλίζεις οικονομικά έναν τόπο που δεν έχει κρούσματα ή έχει ελάχιστα! Ξεκάθαρα πράγματα. Lockdown μόνο σε περιοχές με αρκετά κρούσματα!!

ΥΓ: Αν θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ας αποκλείσουν από τώρα τα νησιά από αέρα και θάλασσα ώστε να αποφύγουν διασπορά Covid-19 στα νησιά και για να προστατεύσουν την Ακριτική Ελλάδα. Έτσι σίγουρα δεν θα γίνει lockdown και δεν θα καταστραφούν οικονομικά τουλάχιστον τα νησιά.

 

 

Οι υψηλόμισθοι «πονάνε» με την αναστολή

Και ξαφνικά αυξήθηκαν οι αναστολές και ξαφνικά έκλεισαν αρκετά ξενοδοχεία και έβαλαν πολύ κόσμο σε αναστολές ή ακόμα και απολύσεις. Η αλήθεια είναι ότι η αναστολή βοηθάει αρκετά τους εργαζόμενους αφού κάθε μήνα παίρνουν 534 ευρώ και ελπίζουμε να εφαρμοστεί και τον Δεκέμβριο. Το σοκ όμως το παθαίνουν οι υψηλόμισθοι γιατί πολύ απλά από εκεί που έπαιρναν 1000 έως 2000 ευρώ μισθό το μήνα τώρα παίρνουν 534 ευρώ. Είναι ένα σοκ… όπως και να το κάνεις. Εκεί που ένιωθες την σιγουριά ότι εσένα δεν θα σε αγγίξουν…. Όλοι οι σχεδιασμοί πάνε περίπατο… Δύσκολοι καιροί!

 

 

Μπράβο στον Σταμ. Καμπουράκη!

Όποιος επισκεφθεί το Νέο Κοιμητήριο Κω θα διαπιστώσει ότι είναι πεντακάθαρο και κομμένα όλα τα χόρτα. Επειδή τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται και να γράφονται , μπράβο στον Αντιδήμαρχο Στ. Καμπουράκη και σε όσους συμβάλλουν σε αυτή την εικόνα. Τα δύσκολα βέβαια έρχονται για τον Σταμ. Καμπουράκη και την καθαριότητα αφού όταν ξεπεραστεί η ιστορία με τον Covid 19 πιστεύω ότι πρέπει να παρθούν αποφάσεις έτσι ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του 4ου τουριστικού προορισμού της χώρας. Γιατί μπορεί οι εργαζόμενοι να βάζουν τα δυνατά τους αλλά οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες και ή θα πρέπει να ενισχυθεί πολύ η υπηρεσία καθαριότητας ή να γίνουν αλλαγές στο μοντέλο διαχείρισης. Αναμένουμε.

 

 

Μία εικόνα χίλιες λέξεις…

«Δανειστήκαμε» την φώτο από την aegeanews.gr . Οι τίτλοι θα μπορούσαν να ήταν πολλοί:

« Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», «Που είναι η μειοψηφία ΟΕΟ», «Χωρίς λόγια» , «Στο ίδιο έργο θεατές»

ΥΓ: Μόνο την Κική Μακρή βλέπουμε στην οθόνη από το σύνολο της μειοψηφίας...Μα που πήγαν όλοι οι άλλοι;

 

 

 

«Don’t Box Out Bookstores»

Μας άρεσε η ανάρτηση του Little Bookstores:

Η δράση "Don’t Box Out Bookstores" συμβαίνει τώρα στις ΗΠΑ για να υπενθυμίσει στον κόσμο πόσο σημαντικό είναι να προτιμά για τις αγορές του τα τοπικά βιβλιοπωλεία! Σε ελεύθερη μετάφραση: Μην κάνετε τα βιβλιοπωλεία να αδειάσουν!

Μια ωραία πρωτοβουλία της Αμερικανικής Ένωσης Βιβλιοπωλών -

American Booksellers Association

Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/littlebookstores

 

 

 

Πάντως έχει πέσει γέλιο με τις μάσκες!

Προχωράμε στον δρόμο και θέλουμε όλοι κανένα πεντάλεπτο να αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον με τις μάσκες. Κοιτιόμαστε καλά στα μάτια και αφού βεβαιωθούμε ότι όντως γνωριζόμαστε, γελάμε και όλα καλά. Φοβάμαι μη γίνουν και τίποτα παρεξηγήσεις και νομίζουν ότι δεν χαιρετάμε κάποιον. Στην πραγματικότητα να ξέρετε υπάρχει θέμα αναγνώρισης ξεκάθαρο! Και όπως λέει και ο Τσάλης στο FB:

«Θερμή παράκληση.

Καταρχήν μπράβο στους Κώους που τήρησαν τα μέτρα κ το 98% φορούσε μάσκα...(..τους 2% χωρίς τους έχω...)Έπειτα...

Ανεβάζω την μουτσουνάρα μου πως μοιάζω με την μάσκα όταν κυκλοφορώ.

Βάλτε κ σεις την δική σας ώστε να γνωριζόμαστε ρε παιδιά ,μην κουνάμε το κεφάλι πάνω κάτω κ να διερωτόμαστε ποιος ή ποια μας χαιρέτησε..»

 

 

 

Παράδειγμα ας πούμε το παρακάτω του Ηλία Μονογιού (Δυχτάκι).

 

Ξεκάθαρα ο άνθρωπος μας δείχνει πώς θα καταλάβουμε ποιός είναι , αν τον πετύχουμε στον δρόμο. Αν δείτε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στον δρόμο να τον χαιρετήσετε. Είναι ο Ηλίας Μονογιός, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δυχτάκι και φοράει μία υπέροχη μάσκα. Να είσαι πάντα καλά Ηλία!

 

 

Το Kaza πήγε Λάμπη

To Kaza ξεκίνησε την λειτουργία του σε νέο χώρο στην Λάμπη. Το αγαπημένο στέκι της νεολαίας εκτός από καλό καφέ έχει και νέο πρωτότυπο design επενδύοντας για άλλη μία φορά στην δημιουργική αισθητική και την πρωτότυπη διακόσμηση. Σίγουρα ένα καφέ που αξίζει να επισκεφθείς. Ηλία Καλές Δουλειές!

 

 

 

Ο Χρήστος Μπάρκας από το MasterChef 3 πήγε Σουρασή

Ο γνωστός σε όλους από το Masterchef, «κρατς»,  που κατάγεται από τα Γιάννενα βρέθηκε στην Κω και επισκέφθηκε το γνωστό Ψητοπωλείο Σουρασής με τα υπέροχα πιάτα του. Ο Χρήστος Μπάρκας ξεχώρισε για την ευγένεια του και τον ήπιο χαρακτήρα του. Σίγουρα ένα καλό παιδί και ελπίζουμε να τον δούμε chef στο νησί μας!

Στην φωτογραφία ο Χρήστος Μπάρκας με τον Γιάννη Σουρασή.

 

 

 

Το Γιαννιώτικο πάει…. Και Ιπποκράτους!

Επιβεβαιώθηκαν πάλι οι πληροφορίες μας και το αγαπημένο Γιαννιώτικο ανοίγει νέο κατάστημα , πάει και στο κέντρο και στην Ιπποκράτους! Κίνηση mat!Έτσι λοιπόν θα μπορείς να κάνεις την βόλτα σου από το κέντρο και να «ζαλιστείς» από τις μυρωδιές του Γιαννιώτικου και τις λαχταριστές γεύσεις τους. Ψωμιά και λιχουδιές για όλα του γούστα. Η βόλτα από εκεί επιβάλλεται καθώς τώρα βρίσκεται κοντά σε όλους μας. Στην καρδιά της πόλης. Καλές Δουλειές.

 

 

 

Καιρό έχω να σας δώσω Gadget !Εννοείται θα το βρείτε στο Πολύκεντρο Θαλασσινού!

Κάμερα με ενσύρματο μικρόφωνο και λυχνίες LED

Τώρα που έρχεται η τηλε-εκπαίδευση και και η τηλε-εργασία , αλλά και γενικά μία κάμερα να μιλάμε τους δικούς μας την χρειαζόμαστε.

Χαρακτηριστικά:

  • Web Κάμερα Trust για ολοκληρωμένη επικοινωνία μέσω ίντερνετ.
  • Ιδανική λύση για να μιλάτε μέσω Skype, MSN, Yahoo κτλ.
  • Με ενσωματωμένες λυχνίες LED ρυθμιζόμενης έντασης για εγγραφή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας.
  • Έξυπνη βάση, ιδανική για οθόνες φορητών υπολογιστών και επίπεδες επιφάνειες.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.