Μας «κλέψανε» τα Χριστούγεννα;

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες δειλά- δειλά συνεργεία των ηλεκτρολόγων του Δήμου να συνδέουν τον Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.

Ταυτόχρονα ακούγονται διάφορα για τον Χριστουγεννιάτικο φωτισμό ,  τα στολίδια ,ακόμα και για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και ζητούν απαντήσεις από το Δήμαρχο και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο.

Είναι αλήθεια ότι είναι τοποθετημένα στην Alexander fashion τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια;

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι έχουν καταστρέψει μεγάλο μέρος από τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά λείπουν και τμήματα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου;

Είναι αλήθεια ότι  ο σιδεράς του Δήμου ξεκίνησε να κατασκευάζει τμήματα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που έχουν καταστραφεί ή εξαφανιστεί;

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά τι έχουν κάνει οι υπεύθυνοι για να συλληφθούν οι δράστες αλλά και για να φυλάσσονται οι χώροι της Alexander fashion;

Προσπαθούμε εδώ και μέρες να επικοινωνήσουμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αλλά δεν τον έχουμε πετύχει ακόμα έτσι ώστε να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις.

Γνωρίζουμε ότι όλα τα υλικά αλουμίνιο, καλώδια κλπ κοστίζουν μία περιουσία και η φύλαξη τους είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.

6 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 9 χρόνια χριστουγεννιατικο δέντρο

  Βεβαίως και είναι σοβαρή υπόθεση η φύλαξη της περιουσίας των Δημοτων!Δεν πρόκειται να εμφανιστεί ο Αντιδήμαρχος .όσο και να τον ψάχνεται ,ούτε ο υπευθυνος (ξέρετε ποιός είναι?αυτός με το άρθρο ,υπερ του εαυτού του),σας προτείνω να πάτε στο δημοτικό συμβούλιο απόψε ,μπας και τους τρακάρετε.Οσο για τις απορίες που έχετε ,ναι είναι αλήθεια όλα τα παραπάνω για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.Τώρα εκείνο που μένει απο την δημοτική αρχή είναι να φωνάξουν την αστυνομία.

  Απάντησε
 2. πριν 9 χρόνια kalikantzaros

  Poli oraio dentro!!!!Tha prepei na einai to ashimotero ston kosmo.

  Απάντησε
 3. πριν 9 χρόνια Κως

  Ποιά χριστούγεννα έκλεψαν! Εδώ έκλεψαν ολόκληρο το νησί της Κω!

  Απάντησε
 4. πριν 9 χρόνια loreal

  προς ξανθια το δεντρο ειναι στην πλατεια

  Απάντησε
 5. πριν 9 χρόνια ΠΡΟΣ LOREAL

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, [ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ] ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ...ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΤ.ΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΣΥ LOREAL MOY ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ........ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ KRASISERLEN SHAMPOU.

  Απάντησε
 6. πριν 9 χρόνια loreal

  etsi mathame na leme o sidiroyrgos?

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.