Μαγικές Απόκριες στου Θαλασσινού-Veneziano Il Carnevale Italiano

Υπέροχες αποκριάτικες στολές γέμισε το Πολύκεντρο Θαλασσινού.

Η Veneziano Costumi είναι η ηγετική ιταλική εταιρεία στη παραγωγή υψηλής ποιότητας στολών καρναβαλιού για βρέφη, παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Η σειρά προϊόντων είναι πολύ μεγάλη , τόσο σε παραδοσιακές μάσκες όσο και σε στολές που απευθύνονται σε μεγάλες και μικρές ηλικίες. Η Vezeziano Costumi με την πολυετή εμπειρία και την μακρά παράδοση στην παραγωγή , φροντίζει κάθε μια στολή να ικανοποιεί τις ανάγκες άνεσης και φροντίδας ενός ενδύματος Καρναβαλιού.

Όλες οι φάσεις από την παραγωγή μέχρι τη διανομή, αντιμετωπίζονται με τη μικρότερη λεπτομέρεια, χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι η εντυπωσιακή ποικιλία με πάνω από 1500 μάσκες και κοστούμια, η συνεχής δυνατότητα δημιουργίας νέων καρναβαλικών στολών και μια πραγματικά ασυναγώνιστη αναλογία ποιότητας/ τιμής! Όλα τα κοστούμια χαρακτηρίζονται από τη μέγιστη προσοχή που δίνεται στα τελειώματα και τα αξεσουάρ.

Η Veneziano Costumi εξασφαλίζει πάντα την ποιότητα κατασκευής , την προσεκτική λεπτομερή περιγραφή και την αποκλειστική χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Έτσι η επιλογή σας είναι εγγυημένη.

Κοπιάστε στο Πολύκεντρο Θαλασσινού για ένα τρελό τρελό Καρναβάλι!

 

 

 

 

Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού

Κορυτσάς και Αργυροκάστρου

Τηλέφωνο 2242028907

 

Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9 το πρωί με 9 το βράδυ και Σάββατο 9 το πρωί με 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.