Απίστευτη προσέλευση κόσμου στο Καρναβάλι της Κω – Γέμισε μικρούς & μεγάλους «καρναβαλιστές» η Πλ.Ελευθερίας - (φώτο & βίντεο)

Όλη η πόλη μεταμορφώθηκε σε μια μεγάλη αποκριάτικη σκηνή.
Το καρναβάλι ξεκίνησε στην Κω.
Τελικά ήταν πολύ καλή ιδέα του ΔΟΠΑΒΣ για μια μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που κατέληξε στην Πλ.Ελευθερίας. Ελπίζουμε να γίνει θεσμός και να γίνεται κάθε χρόνο.
Με πάρα πολύ κόσμο, με κέφι και χαρά νιώσαμε απόκριες.


Μικροί και μεγάλοι «καρνάβαλοι» συγκεντρώθηκαν στην Πλ.Ανταγόρα, κάθε σύλλογος, κάθε σχολείο, παιδικοί σταθμοί κ.α που συμμετείχαν οργάνωσε την δική του ομάδα, με αποκριάτικα θέματα που είχαν επιλέξει.
Facepainting, κομφετί, σαρπαντίνες , καραμούζες, ηχούσαν στους δρόμους της πόλης.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Κω με τον μαέστρο Θ.Πουλιού και η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλειδών με μαέστρο τον Νίκο Γκαναβούρα έδιναν τον αποκριάτικο ρυθμό.
Η παρέλαση ξεκίνησε από την Πλ.Ανταγόρα, συνέχισαν στην Β.Παύλου, Ελ.Βενιζέλου, Ιπποκράτους, με κατάληξη την Πλ.Ελευθερίας. Εκεί ήταν ο γνωστός σε όλους Tzoker ο οποίος με τις μουσικές επιλογές του καλωσόριζε όσοι σύλλογοι συμμετείχαν στην παρέλαση. Στην συνέχεια κάθε σύλλογος ανέβαινε στην σκηνή και χόρευε. Στην πλατεία υπήρχε σπιτάκι, όπου η Κάβα Χαρτοφίλη κερνούσε αναψυκτικό και κρασάκι (green cola,μπλε αναψυκτικό,red hood).
Εκεί ηταν ο Δήμαρχος Κω Γ.Κυρίτσης, η Αντιδήμαρχος Ε.Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Θ.Μουζουράκης,  η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Βάσω Πή, Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε.Χατζηχριστοφή, η Δημοτική σύμβουλος Πόπη Κιαπόκα, ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κω Αγγελος Βαβλάς κ.α

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 5 χρόνια ΜΟΥΣΙΚΟΣ

    ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΩΙΝΟ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΡΓΑΝΩΤΕΣ,ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.