Πλήρης κάλυψη από την Κυβέρνηση στον Γιώργο Χατζημάρκο για το εμβόλιο της Χάλκης (βίντεο)

Πλήρης κάλυψη δια στόματος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κου Στέλιου Πέτσα, στην υπόθεση του εμβολιασμού του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Γιώργου Χατζημάρκου στη σημερινή πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς ο κ. Πέτσας για τις καταγγελίες που έγιναν, υποστήριξε συγκεκριμένα:

"Στο ζήτημα των εμβολιασμών υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που είναι οι εφεδρικές λίστες.  Οι λίστες αυτές έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι το εμβόλιο αυτό μπορεί να μη γίνει από αυτόν που ήταν να γίνει και για να μην πεταχθεί γίνεται από κάποιον άλλον.

Στις εφεδρικές λίστες, συμμετέχουν  ως επί το πλείστον, άτομα από τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις.

Εγώ ο ίδιος  είχα προτείνει στο παρελθόν, επειδή σε τοπικό επίπεδο δεν μπορεί να ελεγχθεί αυτό, αν δηλαδή υπάρχει ικανός αριθμός για να τους αναπληρώσει, να μπορούν και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης να κάνουν το εμβόλιο. Γι αυτό το περιστατικό επειδή έχω μιλήσει με τον περιφερειάρχη, τον κο Χατζημάρκο, ήταν ένα περιστατικό  σε ένα πολύ μικρό νησί όπου έχουμε πάει να κάνουμε μαζικό εμβολιασμό  σε όλους τους κατοίκους.

 

Επομένως, ενώ ήταν να πεταχτούν κάποια εμβόλια, τα τελευταία έγιναν στον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη που ήταν στο νησί.

Σε άλλες περιπτώσεις δεν γνωρίζω και επιφυλάσσομαι.

Δηλαδή δεν υπάρχουν παρατυπίες κατά τη γνώμη σας;

Όσων γνωρίζω εγώ, δεν υπάρχουν. Εάν υπάρξουν... φυσικά υπάρχει και ο έλεγχος, όπως έγινε και την Κέρκυρα και αλλού από το Υπουργείο Υγείας και από τον επικεφαλής της ομάδας εμβολιασμών τον κ. Θεμιστοκλέους και θα υπάρξουν απαντήσεις.

 

 

Πηγή:rodiaki.gr

 

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 1 μήνας Ντροπή..ντροπή

    ΝΤΡΟΠΉ στον Χατχημαρκο και στην κυβέρνηση ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.