Η απάντηση της Παράταξης Ι.Γαλουζή στο Δήμαρχο Κω για την ενέργεια του να ζητήσει την απαγόρευση μετακινήσεων από Κάλυμνο στην Κω.

Με δελτίο τύπου η Παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» και ο επικεφαλής Ιωάννης Γαλουζής απαντά  στο Δήμαρχο Κω Θ.Νικηταρά για την ενέργεια του να ζητήσει την απαγόρευση μετακινήσεων από Κάλυμνο στην Κω.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δτ:

 Έντονο προβληματισμό και περίσκεψη προκαλούν οι δηλώσεις του Δημάρχου της γειτονικής Κω, σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης Καλυμνίων στο γειτονικό νησί, με πρόσχημα τον αριθμό θετικών κρουσμάτων στην Κάλυμνο

Οι συμπατριώτες μας μετακινούνται στο γειτονικό νησί είτε για λόγους εργασίας είτε για λόγους υγείας λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Θα συνιστούσαμε στο δήμαρχο της Κω να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνειδητοποιήσει ότι σε εποχές πανδημίας δηλώσεις σαν κι αυτές μόνο ως δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης μπορούν να ερμηνευτούν.

Ο αλτρουισμός και η ανθρωπιά μετριούνται τώρα ,στις δύσκολες καταστάσεις. Ας κλείσει αεροστεγώς το νησί του να μη δέχεται επισκέπτες από την Αθήνα ,τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας και σε λίγο τους επισκέπτες τουρίστες. Περιμένουμε να το δούμε…

 

 

Πηγή:https://kalymnos-news.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.