Η Αντιδήμαρχος Σ. Βλάχου είναι η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κω μετά την αποδοχή της παραίτησης του Β. Μανιά στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Την αντικατάσταση των μελών της αρμόδιας για θέματα τουρισμού επιτροπής, ενέκρινε προσφάτως το Δημοτικό Συμβούλιο Κω, μετά και την αποδοχή των παραιτήσεων των μελών της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου, με την αντιδήμαρχο Σέβη Βλάχου να είναι πλέον η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κω με αναπληρωτή τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Αβρίθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης έγινε αποδεκτή η επιστολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μανια και πλέον επισήμως θα ασκεί καθήκοντα η Αντιδήμαρχος Σ. Βλάχου,  ενώ παράλληλα τη θέση της Κατερίνας Χατζηθωμα αναλαμβάνει στο εξής ο Λεωνίδας Κατσούβας. ''Εξάλλου το πρόγραμμα της τουριστικής Κω υλοποιείται ομαλά και χωρίς προβλήματα, καθώς ήδη από τον Γενάρη που αναβαθμίστηκε ο τομέας του τουρισμού σε επίπεδο αντιδημαρχίας πραγματοποιηθηκαν 16 συναντήσεις εργασίας με φορείς, συμμετοχή σε τρεις ψηφιακές εκθέσεις σε Γερμανία και Αγγλία αλλά και σε ένα forum στο εσωτερικό, καθώς εκπονήθηκαν ακόμη 3 μελετες για το rebranding, την ιστοσελίδα και το προωθητικό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο όπως υπογράμμισε αναλυτικά κατά την εισήγησή της στο Δ.Σ. της Παρασκευής η κ. Βλάχου

 

πηγη: kos tv

 

 

Πηγή:http://www.stathmosnet.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.