Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: "Η περιφερειακή αρχή υπεκφεύγει και κρύβεται από το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί"

Για άλλη μια φορά γίνεται ξεκάθαρη η άρνηση και η αδυναμία, της περιφερειακής αρχής να δώσει απάντηση σε ένα σημαντικό θέμα. Πόσο δε σε ένα ζήτημα που απασχολεί τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Με τη γνωστή τακτική της επιχειρεί, να στρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης αλλού και όχι στο πρόβλημα που αναδεικνύουμε και ισοπεδώνει την όποια προσπάθεια για άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση, γιατί δεν επιθυμεί τις ρήξεις .

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ουδέποτε κρύφτηκε από τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. Αφουγκράζεται τον κόσμο στους δύο νομούς και είναι πάντα παρούσα με παρεμβάσεις και προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων. Δεν υπεκφεύγει και ξέρει να στηρίζει τις προτάσεις της περιφερειακής αρχής όταν κρίνει πως στόχο έχουν το καλό όλων. Αποδείχθηκε αυτό στο θέμα της υγειονομικής θωράκισης των νησιών.

Αντιθέτως η περιφερειακή αρχή υπεκφεύγει και κρύβεται από το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί, γιατί φοβάται να έρθει σε ευθεία σύγκρουση με την κυβέρνηση. Δεν λέμε ότι δεν δύναται να συγκρουστεί. Μπορεί, μα φοβάται ότι θα πάψει να είναι αρεστή.
 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.