Προς μετάθεση οι χειμερινές εκπτώσεις;

Το νεό αυστηρό  lockdown  που ανακοινώθηκε χθες αιφνιδιαστικά έφερε στα όριά τους τους καταστηματάρχες, οι οποίοι «ματώνουν», όπως και άλλοι επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Κατά τη διάρκεια των εορτών προσπάθησαν να βγάλουν τα σπασμένα με την υπηρεσία click away και περίμεναν ότι θα πάρουν μια ανάσα και το επόμενο διάστημα με τη μέθοδο click in shop, ειδικά και με τις εκπτώσεις να πλησιάζουν. 

Ωστόσο οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν από τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν. 

 

«Επειδή είχαμε μπει σε μία διαδικασία κλιμακωτού ανοίγματος, αυτό που έγινε χθες έπεσε ως κεραυνός που συντάραξε πολλούς και οδήγησε στα όρια νευρικής κρίσης. Ενώ την Παρασκευή υπήρχε ένα ΦΕΚ που ρύθμιζε το πώς θα λειτουργήσουμε και πότε και είχαμε μπει σε μία συζήτηση για το άνοιγμά μας, ήταν ιδιαίτερα ξαφνικό αυτό. Και σε έναν κλάδο που έχει υποφέρει δύο μήνες, άλλους οχτώ δύσκολους προηγούμενους, μετά το πρώτο lockdown δημιουργεί πρόβλημα. Φτάνουμε στα όριά μας, είναι μεγάλο το διάστημα», ειπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

Ο ίδιος ανέφερε πως εξετάζεται η μετάθεση των χειμερινών εκπτώσεων, απόφαση, που όπως αποκάλυψε, αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. 

«Κάνουμε μία έρευνα στα μέλη μας για να τους ακούσουμε και να δούμε τι θέλουν. Ίσως χρειαστεί να ανακοινώσουμε μετάθεση των εκπτώσεων. Μέσα στην εβδομάδα θα ακούσετε τις ανακοινώσεις μας, και θα ζητήσουμε πιθανόν ή μετάθεση ή όχι», είπε. 
 

 

Πηγή:https://www.star.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.