"Δ. Χαματζόγλου, Ν. Σοφός , Γ. Φραγκούλης μεταξύ των υποψηφίων για την θέση του διοικητή Χοτ Σποτ στην Κω"

 Ο τ. περφιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Χαματζόγλου, ο νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Φραγκούλης και ο πρώην διευθυντής του ΕΦΤ Κω κ. Νίκος Σοφός συμμετείχαν στον ανοικτό διαγωνισμό που αφορά τη θέση του διοικητή του Χοτ Σποτ στο Πυλί.

Φυσικά οι 3 άνδρες δεν ήταν οι μοναδικοί καθώς οι αιτήσεις ήταν δεκάδες. Πληροφορίες του «ΒτΚ» αναφέρουν ότι κάποιοι που εργάζονται ήδη σε υπηρεσίες του ΚΥΤ επίσης κατέθεσαν το φάκελό τους όπως επίσης και ένας συνταξιούχος από την Κέφαλο.

Το «ΒτΚ» επικοινώνησε με τον κ. Χαματζόγλου και τον κ. Σοφό οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες μας. Δεν κατέστη εφικτό να επικοινωνήσουμε τον κ. Φραγκούλη αλλά είναι βέβαιο από τις έγκυρες πηγές μας ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου μας επιβεβαίωσε ότι συμμετείχε στον ανοικτό διαγωνισμό. Όπως μας ανέφερε τα αποτελέσματα αναμένονταν σήμερα, αλλά εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης στη χώρα μας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νέα και όπως όλα δείχνουν το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Την είδηση της υποψηφιότητάς του μας επιβεβαίωσε και ο κ. Νίκος Σοφός δηλώνοντας τα εξής: « Όταν νοιάζεσαι για τον τόπο σου, έχεις καθήκον να συμμετέχεις στα κοινά, από οποιοδήποτε πόστο, αρκεί να το κάνεις αξιοκρατικά και με ανιδιοτέλεια.

Η θέση του Διοικητή του ΚΥΤ, ειδικά αυτή την περίοδο είναι μεγάλη πρόκληση, πόσο μάλλον όταν γίνεται με ανοικτό διαγωνισμό. Θέλω να πιστεύω ότι σε αντίθεση με τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου, η αξιολόγηση θα γίνει με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με κομματικά.

Είναι σημαντικό σε τέτοιες θέσεις να βρίσκονται ντόπιοι και όχι περαστικοί, που θα δώσουν βάση στη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τις αρχές και θα λειτουργούν ως γέφυρα μεταξύ της κεντρικής εξουσίας και της τοπικής κοινωνίας.

Ο Διοικητής του ΚΥΤ οφείλει να δώσει την αίσθηση στην κοινωνία, ότι υπηρετεί το νησί και όχι πολιτικά συμφέροντα.

Είναι γεγονός ότι συμμετείχα στον ανοικτό διαγωνισμό για τη συγκεκριμένη θέση όπως συμμετείχα και την πρώτη φορά που προκηρύχθηκε αλλά και στον ανοικτό διαγωνισμό για την θέση του διοικητή του νοσοκομείου Κω. Μπήκα στην διαδικασία χωρίς να το γνωρίζει κανένας ώστε να μην υπάρξει καμία πολιτική σύνδεση εφόσον επιλεγώ. 

Θεωρώ ότι για να έχω το δικαίωμα της κριτικής θα πρέπει να έχω βιώσει την όλη διαδικασία. Έτσι χωρίς κανένα πολιτικό μέσο μόνο με τα προσόντα μου και τα πτυχία μου κατέθεσα το φάκελο μου. Αλλοίμονο εάν ντρεπόμαστε που συμμετέχουμε σε ανοικτό νόμιμο διαγωνισμό έχοντας ο καθένας να προτάξει την μόρφωσή του, την εμπειρία του και τις γνώσεις του και μάλιστα χωρίς πολιτικό μέσο.»

Όπως γράψαμε και παραπάνω η ανακοίνωση του νέου διοικητή για το Χοτ Σποτ αναμενόταν σήμερα αλλά ενδεχομένως γίνει άλλη μέρα καθώς τα έκτακτα γεγονότα τρέχουν και προέχει η δημόσια υγεία της χώρας.

 

Σάντυ Λαδικού 

πηγη:http://www.vimatisko.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B4-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B6%CF%8C%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%82-%CE%B3-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CF%84%CF%89%CE%BD

3 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 2 μήνες Να σοβαρευτείτε !!!!!!

  Ποιος από τους τρείς έχει γνώσεις;;;;;Ποιος από τους τρείς γνωρίζει από δουλειά;;;;Εννοώ πραγματική δουλειά ,όχι προσλαμβάνομαι και με πληρώνει ο Κώος και η Κώα…. Ολοι σαν υποψήφιοι νοιάζονται για το νησί μας!!Ξυπνήστε Κώοι!!!!

  Απάντησε
 2. πριν 2 μήνες Axa...xa....xa...xa ...

  όχι που δεν θα τους δίνανε θεση…..2000€ θα παίρνουν και θα κάααααθονται Αντε να βγάζουν και κανένα Δελτίο Τύπου ,για τα μάτια...….του κόσμου....

  Απάντησε
 3. πριν 2 μήνες 1 απριλια

  απο τωρα αρχισαν τα 1απριλιατικα αστειακια ??? ελεος

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.