Επίσκεψη Χαρδαλιά στην Κω: 309 Στοχευμένα τεστ καθημερινά στο Αεροδρόμιο Κω (φωτο-βίντεο)

 

 

Στο αεροδρόμιο της Κω βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, στο πλαίσιο των επισκέψεων που έχει το τελευταίο τριήμερο, στα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που θα υποδεχθούν από 1 Ιουλίου τους επισκέπτες από το εξωτερικό. Τον κ. Χαρδαλιά, υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας, ο Έπαρχος κ. Καμπανής και ο Δήμαρχος Κω μαζί με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.

Ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε σειρά συσκέψεων κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, με τις κατά τόπου διοικήσεις των αεροδρομίων, τους τοπικούς φορείς, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, προκειμένου να συντονίσει τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας των αεροδρομίων, τονίζοντας στα ΜΜΕ ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος με όλα τα μέσα που διαθέτει, ώστε αυτή η διαδικασία να γίνεται με υποδειγματικό τρόπο.

Ενημέρωσε ότι στην Κω, θα γίνονται καθημερινά 309 στοχευμένα τεστ σε επιβάτες του εξωτερικού και τα αποτελέσματα θα γίνονται στην Αθήνα και θα έρχονται σε 24-36 ώρες.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις.Πηγή:vimatisko.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.