Γ. Κοκαλάκης για περιστατικό Covid 19 σε συγχωριανή: "το πρώτο rapid test βγήκε θετικό και το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ βγήκε αρνητικό"

Ανακοίνωση!

Αύριο Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο Κοινοτικό Κατάστημα Κεφάλου θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ για τον Covid-19, ώρες προσέλευσης 10.00 με 13.00, απαραίτητα ταυτότητα ή αριθμός ΑΜΚΑ!

Θα ήθελα να αναφερθώ και στο πρόσφατο περιστατικό διάγνωσης COVID-19 σε συγχωριανή μας, με λύπη αντιλαμβάνομαι ότι σε μια τέτοια περίπτωση ενώ πρέπει να κυριαρχεί η σύνεση και ή αυτογνωσία, μας καταβάλει ένας πανικός και μια παράκρουση!

Με αποτέλεσμα να ασκούμε πίεση και ψυχολογική βία σε μια ολόκληρη οικογένεια.

Από ότι ενημερώθηκα από την οικογένεια αλλά και από τον ΕΟΔΥ αν και το πρώτο rapid test βγήκε θετικό το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ βγήκε αρνητικό και θα υποβληθεί εκ νέου σε μοριακό τεστ ώστε να αποκλεισθεί κάθε πιθανότητα λάθους!

Η συγχωριανή μας θα παραμείνει σε καραντίνα ώστε να προστατεύσει τον εαυτό της και όλους εμάς, γι’αυτο και εμείς όλοι οφείλουμε να την σεβαστούμε, να μην κατηγορούμε άδικα και να σταματήσουμε την παραφημολογία, στην θέση της συγχωριανής μας μπορεί να βρεθεί πολύ εύκολα ο καθένας από εμάς!

Φοράμε την μάσκα μας πάντα, κρατάμε αποστάσεις και τηρούμε όλα τα μέτρα ώστε να είμαστε όλοι υγιείς και να τελειώσει γρήγορα όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε!

 

Ανάρτηση στο FB

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.