Καλεσμένος της εκπομπής Proto sports 91,5 , ήταν ο μαθητής της 2ας Λυκείου Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος, μέλος της νεανικής ομάδας εθελοντικής προσφοράς για το ιστορικό γήπεδο Ανταγόρας

Καλεσμένος της εκπομπής Proto sports 91,5 , ήταν ο μαθητής της 2ας Λυκείου Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος, μέλος της νεανικής ομάδας εθελοντικής προσφοράς για το ιστορικό γήπεδο Ανταγόρας.
Ένα παιδί με αρχές ,με υψηλή ηθική νοημοσύνη και πρόθυμο να συζητήσει και να εκφράσει την άποψή του.

Ο νεαρός μαθητής και επί τιμή συνάδελφος, για εμένα, του παλαιού Ιστορικού Γηπέδου Ανταγόρας, απάντησε στις ερωτήσεις μου με απόλυτη ειλικρίνεια και τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Ο Παναγιώτης τόνισε, την αναγκαιότητα του να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλους τους αθλητικούς χώρους. Υπογράμμισε επίσης, πως πρέπει να συντηρούνται πρώτα οι παλιοί χώροι για να μπορούν να αξιοποιηθούν και μετά να κατασκευαστούν καινούργιοι....


Αναφέρθηκε στο πως άρχισε η όλη ιδέα εθελοντικής προσφοράς, αφιλοκερδώς, για το Παλαιό Γήπεδο Ανταγόρας. Γνώριζε αρκετά πράγματα για την ιστορία του γηπέδου και μίλησε για τις επεμβάσεις που έκανε ο ίδιος ως υπεύθυνος της εθελοντικής ομάδας των μικρών παιδιών.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος , εξέφρασε την επιθυμία του μετά την ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σπουδών του να ασχοληθεί με τα κοινά μέσω της συμμετοχής του ως δημοτικός σύμβουλος , τονίζοντας ότι τα νέα παιδιά πρέπει να είναι κοντά σε θεσμούς που προσφέρουν στον άνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κω κύριο Θεοδόση Νικηταρά και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή , λέγοντας πως τους έχει στην καρδιά του για την άψογη συμπεριφορά τους προς όλα τα μέλη της εθελοντικής ομάδας τους και την τήρηση των υποσχέσεων τους ότι θα ανακαίνιζαν και θα πρασίνιζαν το ιστορικό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Κλείνοντας την ραδιοφωνική συνέντευξη του , έστειλε προς όλους τους πολίτες το μήνυμα της αλληλεγγύης που πρέπει να έχουμε και να αφήσουμε τις κόντρες και να κοιτάξουμε το κοινό καλό σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε με τον κορονοϊό.

Στέργιος Θ. Χατζηστέργου

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.